MOPAN Suceava

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru un funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret spune că este fidel echipei preşedintelui PDL Suceava Gheorghe Flutur. Marius Vatavu şi-a lansat candidatura în mai multe din colegiul în care candidează, precum Muşeniţa, Frătăuţii Noi sau Siret, în cadrul acestor evenimente având discuţii cu toţi cetăţenii care au venit în număr destul de mare la întâlnirile electorale. În cadrul întâlnirilor, o mare parte dintre cei cu care a discutat i-au adresat întrebări cu privire la numărul mare de parlamentari care au trecut de la un partid la altul, cu referire în mod special la actualul senator din acest colegiu, Tiberiu Prodan. Legat de această problemă, Marius Vatavu a ţinut să precizeze că astfel de situaţii sunt generate şi de faptul că unii din parlamentari sunt servitorii intereselor de partid, neavând o prea mare legătură cu nevoile reale ale populaţiei.  „Transferurile fie că sunt de toamnă sau de primăvară ar trebui să fie numai la fotbal, nu în politică”, a spus Vatavu la întâlnirea cu alegătorii din Siret.

Marius Vatavu a ţinut să precizeze că în ultimii 12 ani, de când a intrat în politică, a fost întotdeauna în echipa lui Gheorghe Flutur. „Am 12 ani de când fac politică. Toţi sunt în echipa lui Gheorghe Flutur. Nu am schimbat echipa aşa cum au făcut alţi parlamentari”, a declarat Marius Vatavu, în cadrul întâlnirii electorale din comuna Frătăuţii Noi.

Vatavu: “ Ca viitor senator voi avea un contract cu oamenii care m-au ales”

Marius Vatavu le-a spus cetăţenilor din localităţile în care a avut întâlniri electorale că votul nu trebuie dat unei formaţiuni politice, ci unei personalităţi sau unei persoane cu destulă experienţă în politică şi în administraţie. De precizat că Marius Vatavu are deja o carieră în politică şi administraţie, fiind ales de două ori consilier judeţean şi a fost directorul Agenţiei Judeţeane a Taberelor. Mai mult, în anul 2009 s-a aflat la şefia Companiei Naţionale Poşta Română. În plan politic a ocupat mai multe funcţii, cea mai importantă fiind cea de secretar general al organizaţiei judeţene PDL Suceava. Vatavu este şi cadru universitar, predând ştiinţe politice la Universitatea Şefan cel Mare din Suceava. Mai trebuie spus că Marius Vatavu este consultant pentru obţinerea de fonduri europene, activând în acest domeniu din anul 2009.

„Este regretabil că nu au experienţă contracandidaţii mei în politică şi nici în administraţie. Eu mă bat cu contracandidaţi care nu au experienţă politică”, a spus Marius Vatavu, care a mai adăugat că astfel de persoane vor vota mereu ce le zice partidul din cauză că nu au reuşit să fie aleşi parlamentari prin propria forţă. „Îi sfătuiesc pe alegători să dea un vot în cunoştinţă de cauză, după ce vor discuta cu toţi candidaţii. Ca parlamentar al Alianţei România Dreaptă (ARD) va trebui să colaborez cu primarul, indiferent de culoarea politică. Ca viitor senator voi avea un contract cu oamenii care m-au ales”, a mai spus candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 4 Rădăuţi Siret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava