Concert pascal
MOPAN Suceava

Mark Wahlberg urăşte spray-urile autobronzante. Actorul în vârstă de 41 de ani – binecunoscut pentru dragostea sa pentru fitness – a mărturisit că, pentru a intepreta un culturist în noul său film, ‘Pain & Gain’, a trebuit să folosească regulat spray autobronzant, pentru că era prea palid.

El a declarat pentru Refinery29.com, potrivit ContactMusic: „Cel mai enervant lucru pe care l-am făcut pentru acest film a fost să mă dau cu spray autobronzant în fiecare săptămână. Nu-mi place soarele, nu-mi prieşte, dar Michael Bay (regizorul filmului) a insistat să fiu cât mai bronzat posibil. Aşa că, m-a făcut să-mi cumpăr autobronzant. Îmi aplicam spray-ul pe balconul camerei mele de hotel, care era la etajul 17! Te-ai fi gândit că acolo eşti ferit de aparate foto şi de paparazzi, dar nu, m-au pozat şi în lenjerie intimă. Nu a dat prea bine.”

Potrivit lui Michael Bay, Mark a trebuit să mai pună şi ceva muşhi în plus pentru film – o peliculă bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, în goana lor după Visul American se decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă.

Regizorul a spus, potrivit contactmusic.com: „Mark a mâncat câte nouă mese pe zi, a pus în jur de 18 kilograme pe el, este ca o maşinărie. El mi-a spus: ‘Săptămâna a doua va fi cea mai potrivită pentru a-mi face ‘pozele de frumuseţe’, atunci voi fi în cea mai bună formă, sau în săptămâna a treia; pentru că, după, trebuie să slăbesc 18 kilograme şi să mă duc să joc într-un film al lui Denzel (Washington).’”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava