Concert pascal
MOPAN Suceava

Marlon Brando a fost o figură emblematică a cinematografiei mondiale, dar și un amant scandalos. Actorul avea un apetit sexual greu de ținut sub control și s-a îndrăgostit pentru prima oară la patru ani, de menajera lui, Ermi. Prin așternuturile lui Brando au trecut nume mari de la Hollywood, bărbați și femei, după cum a recunoscut chiar el, potrivit sursei citate.

În anii `50-`60, Marlon Brandon era un sex simbol, despre care se știa că se culcase cu femei celebre precum Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy și Marlene Dietrich. Deși era cunoscut drept amantul tuturor, Brando era foarte mofturos. Nu a vrut-o pe Elizabeth Taylor pentru că avea fundul prea mic și a declarat despre Sophia Loren că îi miroasea gura „mai rău ca cea a unui dinozaur”. După cum a recunoscut chiar el, Brando s-a culcat și cu bărbați. În 1976, actorul a declarat că a avut experiențe homosexuale. Printre presupușii iubiți ai lui Marlon Brando se numără James Dean, Cary Grant, Rock Hudson și Laurence Olivier, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/marlon-brandon-obsedat-de-sex-dar-mofturos-la-femei-de-nu-le-vrut-pe-elizabeth

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava