Concert pascal
MOPAN Suceava

Adam Levine a dezvăluit că, în perioada de carantină, trupa Maroon 5 a terminat de lucrat la noul album și le-a promis fanilor că nu mai durează mult până ce acesta va fi lansat.

Solistul trupei a spus, potrivit contactmusic.com: „Vă voi spune chiar acum ceva – albumul este gata. Vă pot spune că este complet gata, vă pot spune că este prelucrat și vă pot spune că este livrat. Nu pot să vă spun exact când va apărea. Dar nu mai durează mult, asta pot să vă spun.”

Cântărețul de 41 de ani a mai spus că  2020 „a fost un an ciudat pentru a face un album” și că s-a chinuit la început, dar odată ce s-a apucat de el, totul a decurs ușor.

În altă ordine de idei, Maroon 5 tocmai ce a lansat o piesă nouă, ‘Beautiful Mistakes’, o colaborare cu Megan Thee Stallion, compusă împreună cu Blackbear. Adam Levine a spus că, din perspectiva lui, întreaga piesă este un refren ce-ți rămâne imediat întipărit în minte. „Sunt pur și simplu obsedat de această piesă. Ne place la nebunie cum a ieșit.”, a delcarat el într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Cel mai recent album Maroon 5, ‘Red Pill Blues’, a fost lansat în 2017, prin intermediul Interscope Records și a casei de discuri a solistului Adam Levine, 222.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava