MOPAN Suceava

Duminică se dă startul Marșului Centenar, de la Alba Iulia la Chișinău. Evenimentul debutează cu aprinderea de către reprezentanți din 1000 de localități ale României și Republicii Moldova a unei Flăcări a Unirii, la ora 20:00, în fața Catedralei ortodoxe. Participanții vor parcurge pe jos 1300 de kilometri.

În Marșul Centenarului, oameni de toate vârstele și toate categoriile socio-profesionale din cele două state vor străbate succesiv 11 etape a câte cinci zile și vor înmâna sub forma unei ștafete Flacăra Unirii. Prima etapă a manifestației este dispusă pe traseul Alba Iulia-Teiuș-Unirea-Turda-Cluj-Napoca-Căianu Mic, în perioada 1-5 iulie.

Îi invităm pe toți cei care cred că 2018 trebuie să fie un an al unității, al unui proiect de țară mobilizator, al unui avânt decisiv în direcția Unirii României cu Republica Moldova, să ia parte la cel puțin o etapă din Marșul Centenarului. Vom traversa Carpații și Prutul vestind apropierea Reunirii”, a declarat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

Cei care doresc să participe la manifestație își pot alege una dintre etapele de aici: http://www.unire2018.ro/detalii_marsul_centenarului și îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, nr. tel. +40752421442, adresă e-mail – nicucapcelea@gmail.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava