Concert pascal
MOPAN Suceava

Martin Scorsese susține că „nici măcar nu știe” care sunt super-eroii Marvel și sugerează că toate comentariile critice făcute în ultima vreme s-au referit la filmele cu super-eroi în general.

Legendarul regizor a creat o adevărată agitație la sfârșitul anului trecut cu criticile aduse fimelor Marvel, susținând că acestea nu reprezintă „cinematografie” și asemănându-le cu parcurile tematice, notează contactmusic.com.

Martin Scorsese a făcut recent câteva declarații pentru a clarifica semnificația comentariilor sale anterioare. El a spus pentru The Hollywood Reporter, conform sursei citate: „Am spus despre filmele cu super-eroi. Nu m-am referit la Marvel – nici măcar nu cunosc nimic despre Marvel. Îmi aduc aminte că Marvel era o ediție de benzi desenate.”

Starul de 77 de ani – care a semnat, printre altele, producții precum ‘The Irishman’, ‘Casino’, Goodfellas’, ‘The Wolf of Wall Street’ și ‘Taxi Driver’ – a clarificat și comentariul cu „parcurile tematice”. El a spus, potrivit aceleiași surse: „Îmi aduc aminte când a fost construit Disneyland, sunt bătrân. Una dintre aspirațiile studiourilor a fost să devină la fel de importante pentru cultura Americană precum Disneyland.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava