Concert pascal
MOPAN Suceava

La două săptămâni de când Alexandra Stan a făcut acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță, anunțând, supărată, că pentru nimic în lume nu va mai merge la el în emisiune, prezentatorul a ieșit public cu răspunsul. Nu se consideră vinovat cu nimic, dimpotrivă, o amenință pe artistă cu un proces în instanță, potrivit click.ro.

Inițial, Măruță nu a răspuns acuzațiilor. A făcut-o joi, în emisiunea sa de la PRO TV. „Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată. Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția „La Măruță”. Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care – sper să fie limpede pentru toată lumea – să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus!”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram, în dreptul declarației video din emisiune, potrivit sursei citate.

Conform prezentatorului tv, lucrurile au stat cu totul altfel și o întreabă pe Alexandra de ce nu a reacționat în momentul în care a deschis subiectul sensibil, ci s-a purtat firesc, ba chiar a intrat în jocul lui.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-maruta-raspuns-acuzatiilor-alexandrei-stan-adevarul-trebuia-spus-eu-zic-sa-te

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava