Mary-Kate Olsen s-a despărțit de Olivier Sarkozy și susține că acesta încearcă să o dea afară din casa lor din New York.

Potrivit unor documente depuse la Judecătorie de echipa de avocați a lui Mary-Kate, bancherul francez vrea să o dea afară din reședința lor din New York lunea viitoare, pe 18 mai, în plină pandemie de coronavirus. „Era clar că mariajul meu se terminase… relația s-a deteriorat iremediabil.”, a scris Mary Kate Olsen în actele de divorț depuse pe 17 aprilie la tribunalul din New York, care nu a acceptat, însă, până acum, actele din cauza pandemiei de COVID-19.

În alte documente, depuse recent la tribunal, Mary-Kate cere un divorț de urgență. Între timp, Sarkozy a decis să o dea afară pe Mary Kate din apartamentul în care au locuit, după ce contractul de închiriere s-a încheiat, iar bărbatul a decis să nu îl prelungească, fără a o anunța pe soția sa de decizia pe care a luat-o. Potrivit The Mirror, avocații lui Olivier i-au spus soției acestuia că trebuie să părăsească apartamentul pe 18 mai, iar aceasta nu are suficient timp pentru a-și găsi o nouă locuință, astfel că a făcut o petiție pentru a-și putea prelungi șederea acolo până pe 30 mai.

Mary-Kate și Olivier – care este cu 17 ani mai mare ca ea – s-au logodit în 2014 și căsătorit în noiembrie 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava