Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy se pare că au ales să meargă pe drumuri separate, pentru că nu s-au pus de acord asupra copiilor – ea își dorea, el nu.

Actrița în vârstă de 33 de ani a depus recent actele pentru un divorț de urgență de soțul ei, Olivier – cu care s-a căsătorit în 2015 – suținând că acesta încearcă să o dea afară din locuința lor, în ciuda curentei pandemii de coronavirus.

Acum, surse apropiate celor doi au declarat, potrivit contactmusic.com, că adevăratul motiv al destrămării mariajului ar fi că Olivier – care are doi copii din căsătoria anterioară – nu își dorea să își mărească familia cu Mary -Kate. „În urmă cu câțiva ani, ea nu își dorea neapărat un copil. Asta s-a schimbat. Olivier are doi copii adulți și nu își dorește mai mulți. Mary-Kate a crezut că îl va convinge, dar nu.”, a spus un apropiat de-al celor două vedete.

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, cei doi au început să se certe și din cauza modurilor diferite de a privi și trăi viața. „Olivier este un mare petrecăreț și un mare cheltuitor. Adoră acest stil de viață. Mary-Kate preferă liniștea, singurătatea și lucrurile mărunte. Nu este interesată de socializare – îi plac adunările mici de persoane apropiate. Asta i-a făcut să se înstrăineze unul de celălalt.”, a adăugat aceeași sursă pentru revista People.

Cât despre cererea pentru divorțul de urgență, depusă de Mary-Kate Olsen la Curtea Supremă de Justiție din Manhattan, aceasta a fost respinsă de judecătorul Michael Katz, informează contactmusic.com.

„Era clar că mariajul meu se terminase… relația s-a deteriorat iremediabil.”, a scris Mary Kate Olsen în actele de divorț depuse pe 17 aprilie la tribunalul din New York, care nu a acceptat, însă, până acum, documentele din cauza pandemiei de COVID-19.

Mary-Kate și Olivier – care este cu 17 ani mai mare ca ea – s-au logodit în 2014 și căsătorit în noiembrie 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava