Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Mary-Kate Olsen, 29, și Olivier Sarkozy, 46, fratele fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, s-au căsătorit, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse, în New York, în fața a 50 de invitați, informează contactmusic.com.

Bob Saget, tătăl ei din serialul de televiziune ‚Casa Plină’, serial care a făcut-o celebră atât pe ea, cât și pe sora ei geamănă, Ashley, a declarat, potrivit sursei citate, că i-a transmis felicitări actriței, după ce a aflat de căsătoria acesteia. El a spus: „Nu am fost invitat, dar i-am transmis felicitările mele… Sunt foarte fericit, o iubesc foarte mult și sper să fie fericiți împreună.”

Fosta actriță, devenită acum designer vestimentar, a început să se întâlnească cu bancherul francez în 2012. Doi ani mai târziu Mary-Kate și Olivier s-au logodit.

Acesta este primul mariaj pentru Mary-Kate și al doilea pentru Sarkozy, care a mai fost căsătorit cu Charlotte Bernard – cu care are și doi copii, Julien, 14, și Margo, 12.

”Mary-Kate l-a făcut să devină un tată mai bun. Ea îi aduce aminte de toate ‘evenimentele speciale’ din viața copiilor lui. Ea crede că este un tată minunat. Familia ei este de părere că Olivier este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Mary-Kate. Cu toții îl iubesc.”, a declarat un apropiat al vedetei la scurt timp după logodnă, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava