Concert pascal
MOPAN Suceava

Mary-Kate Olsen, în vârstă de 27 de ani, și iubitul ei în vârstă de 44 de ani, Olivier Sarkozy – cu care are o relație de un an – au fost văzuți căutând inel de logodnă, la magazinul de bijuterii Neil Lane, în Los Angeles, de mai multe ori luna trecută, lucru care a dat naștere speculațiilor conform cărora urmează să se logodească, scrie contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul New York Post: ”Mary-Kate a fost de mai multe ori în ultimele trei săpămâni la magazinul de bijuterii Neil Lane și a tot probat inele de logodnă cu piatră uriașă. Îi plac foarte mult diamantele cu colțurile rotunjite (cushio-cut), iar toate inelele la care s-a uitat au peste opt carate. Și-a făcut o idee, dar încă nu a luat decizia finală.”

Mary-Kate a avut o relație de doi ani cu artistul Nate Lowman, înainte de a-l întâlni pe Olivier Sarkozy, care înainte de a fi cu frumoasa blondă a avut o relație de un an cu Stella Schnabel. De asemenea, Olivier a fost căsătorit cu Charlotte, cu care are doi copii. Când a aflat că fostul ei soț și Mary-Kate Olsen formează un cuplu, Charlotte a spus că acest lucru i se pare ‘grotesc’ și ‘nefiresc’, din cazua diferenței de vârstă dintre ei, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava