Mary-Kate Olsen, în vârstă de 27 de ani, și iubitul ei în vârstă de 44 de ani, Olivier Sarkozy – cu care are o relație de un an – au fost văzuți căutând inel de logodnă, la magazinul de bijuterii Neil Lane, în Los Angeles, de mai multe ori luna trecută, lucru care a dat naștere speculațiilor conform cărora urmează să se logodească, scrie contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul New York Post: ”Mary-Kate a fost de mai multe ori în ultimele trei săpămâni la magazinul de bijuterii Neil Lane și a tot probat inele de logodnă cu piatră uriașă. Îi plac foarte mult diamantele cu colțurile rotunjite (cushio-cut), iar toate inelele la care s-a uitat au peste opt carate. Și-a făcut o idee, dar încă nu a luat decizia finală.”

Mary-Kate a avut o relație de doi ani cu artistul Nate Lowman, înainte de a-l întâlni pe Olivier Sarkozy, care înainte de a fi cu frumoasa blondă a avut o relație de un an cu Stella Schnabel. De asemenea, Olivier a fost căsătorit cu Charlotte, cu care are doi copii. Când a aflat că fostul ei soț și Mary-Kate Olsen formează un cuplu, Charlotte a spus că acest lucru i se pare ‘grotesc’ și ‘nefiresc’, din cazua diferenței de vârstă dintre ei, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

  • http://www.logodna-inel.ro Irina

    Cred ca gestul in sine conteaza mai mult decat pretul inelului. Se poate face un cadou si cu un buget limitat pana in 1500 ron cu diamant veritabil.
    Nu trebuie sa cheltui toata averea. Adevaratele valori nu sunt cele materiale.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava