• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Maşina în care se aflau membrii formaţiei Proconsul s-a răsturnat în apropiere de Fălticeni. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, pe DN 2. Formaţia Proconsul se deplasa cu un microbuz către Suceava, unde trebuie să susţină un concert. Din fericire, în urma accidentului nici una dintre cele şapte persoane care se aflau în microbuz nu a fost rănită. Din primele informaţii se pare că şoferul a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă şi s-a răstunat. Liderul formaţiei, Bodo,, a declarat pentru postul de televiziune B1 TV că nici unul dintre cei care se aflau în maşină nu a fost rănit. „Toată lumea e în regulă. Nimeni nu a pățit nimic. Mașina e răsturnată, așteptăm să vină o macara să o ridice. Apoi vom pleca la Suceava, unde vom susține un concert”, a zis declarat Bodo într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 Tv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava