Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Zăvoranu a anunțat în urmă cu câteva clipe că mașina ei a fost lovită chiar în fața casei sale de un angajat al unui restaurant, care făcea livări. Revoltată că bărbatul care i-a accidentat automobilul nu a vrut nici măcar să-și asume greșeala, aceasta a recurs la ajutorul autorităților, potrivit click.ro.

„Ia uitați-vă cum ieri, un cretin care aduce mâncare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar pe locurile de parcare personale din fața casei! Băi d*****, tu nu ai văzut că sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai puțin un prost atât de nesimțit ca tine! (…) Am fost azi la Poliție și vei fi sunat Luni să te duci și tu, iar pentru asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii de acum înainte când te mai ‘joci’ tu așa înainte-înapoi. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comportă cum era normal și firesc în atare situație, nu îți făceam nimic.”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-masina-oanei-zavoranu-accidentata-plina-zi-am-fost-la-politie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava