Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică după amiază lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi  că pe strada Piața Republicii, din orașul Gura Humorului, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul din conducătorii auto este băut.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15.35, un bărbat de 49 ani, din comuna Ostra, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piața Republicii, din orașul Gura Humorului, la semaforul de la trecerea de pietoni din fața Primăriei orașului Gura Humorului a intrat în coliziune față spate cu un autoturism ce se afla oprit la culoarea roșie a semaforului electric, fiind condus de către un bărbat de 52 ani, din Iași, care se deplasa regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orășenesc Gura Humorului  în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. I s-a întocmit dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava