Comenzi MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a Pro România, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, care candidează pentru un nou mandat de pe prima poziție, a anunțat că astăzi a avut loc o schimbare importantă și anume Pro România și ALDE au fuzionat în urma congreselor de validare și a unui congres reunit, care a devenit actul de naștere al noii formațiuni social liberale. ”Este un proiect natural, colaborarea între cele două formațiuni a existat și în plan parlamentar, s-a realizat și alianța electorală la alegerile prezidențiale din 2019, atunci când l-am susținut pe Mircea Diaconu”, a pecizat Nechifor.

El a arătat că normele sanitare au obligat la măsuri speciale, drept pentru care congresele s-au desfășurat online, cu participarea redusă la 20 de persoane în fiecare județ, asigurand reprezentarea tuturor zonele importante din teritoriu.

”Fuziunea a fost aprobată în unanimitate de către delegații Pro România și ALDE, iar în congresul reunit s-au aprobat și modificările la statut, planul de redresare economică socială și a fost desemnat prin vot și candidatul la funcția de prim ministru, în persoana lui Victor Ponta”,a  spus Nechifor.

Reducerea cotei de TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole și alimentare și pentru serviciile din HORECA

El a trecut în revistă principalele măsuri economice și sociale adoptate.

”Venitul minim de criză (2000 lei lunar pentru persoanele singure, 1500 lei lunar pentru fiecare membru al familiei, fără să poată fi depășită suma de 4500 lei/lună pentru o familie) se va acorda prin plata de către stat a diferenței dintre veniturile realizate și nivelul garantat menționat,se acordă jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

Reducerea cotei de TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole și alimentare și pentru serviciile din HORECA.

Anularea unor obligații fiscale aferente anului 2021 pentru IMM-uri: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele și impozitele datorate activelor corporale neutilizate din cauza restricțiilor și interdicțiilor administrative.

Statul va acoperi 50% din chiriile aflate în plată pe perioada nefuncționării IMM-urilor din cauza restricțiilor impuse de autorități”, a enumerat parlanentarul sucevean.

Deschiderea tuturor afacerilor închise de măsurile guvernului Orban

Amânarea pentru 2022 a ratelor aferente finanțărilor la bănci și IFN-uri și prelungirea maturității cu perioada de grație, reprezintă o altă măsură luată de Pro România și ALDE.

”Deschiderea tuturor afacerilor închise de măsurile guvernului Orban. Măsura închiderii se poate lua doar în situația apariției unor focare de infecție COVID-19 în respectivele locații.

Susținem desemenea revenirea la formula de educație față în față în școală, iar soluția reîntoarcerii în condiții de siguranță în școli este o testare repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ”, a completat Nechifor.

Program Național de Testare COVID-19 a tuturor românilor, cu decontarea testelor de către stat

”Referitor la sănătatea publică, vom aplica un Program Național de Testare COVID-19 a tuturor românilor, cu decontarea testelor de către stat, vom înființa Centrul Național de Plasmă Convalescentă și vom încuraja și motiva românii care s-au vindecat de COVID-19 să doneze sânge și vom iniția un Program Național de Imunizare pasivă împotriva COVID-19 prin administrarea de anticorpi de la persoanele care s-au vindecat, fie prin administrarea de seruri de anticorpi specifici/monoclonali obtinuți în laboratoarele de cercetare”, a încheiat Cătălin Ioan Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava