Comenzi MOPAN Suceava

Din cauza creșterii alarmante a incidenței cazurilor de COVID19 în municipiul Rădăuți, primarul Bogdan Loghin a dispus unele măsuri, în vederea limitării apariției unor eventuale cazuri de îmbolnăvire printre angajații Primăriei Rădăuți.  Astfel, angajații Primăriei Rădăuți care au intrat în contact direct cu persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au obligativitatea de a intra imediat în autoizolare și de a anunța medicul de familie. Apoi, se sistează audiențele și activitatea cu publicul în perioada 17-30 ianuarie, orice solicitare urmând a se face prin intermediul adresei de e-mail : radauti@prefecturasuceava.ro. Pentru obținerea de informații se pot folosi numerele se telefon și adresele electronice ale instituției, publicate pe site-ul : www.primariaradauti.ro

În cazuri excepționale, persoanele interesate se pot adresa celor două ghișee din cadrul Primăriei : Registratură și Serviciul Taxe și Impozite, accesul pentru ultimul ghișeu făcându-se prin curtea interioară a Instituției.

În perioada 17-30 ianuarie, programul angajaților Instituției se va desfășura în două schimburi, astfel :

– schimbul I – 06:00 – 14:00

– schimbul II – 14:00 – 22:00.

Programul de funcționare al Serviciului Taxe și Impozite nu suferă modificări, acesta fiind deschis de luni până vineri, în intervalul orar : 08:00 – 16:00.

”Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să tratați cu maximă responsabilitate perioada pe care o traversăm. Doar împreună trecem cu bine peste momentele grele”, a transmis Loghin.

În municipiul Rădăuți rata de infectare se apropie de 10 cazuri la mia de locuitori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava