Concert pascal
MOPAN Suceava

Pînă pe 29 noiembrie, Poliția Suceava va verifica starea tehnică a parapeților de protecție și a marcajelor orizontale și verticale de pe drumurile din întreg județul. Decizia a fost luată în ședința de miercuri a Colegiului Prefectural, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Hotărîrea mai prevede că Poliția va informa Instituția Prefectului unde au fost identificate puncte critice, pentru dispunerea de măsuri. Dintr-un raport prezentat în cadrul reuniunii de comisarul șef Toader Buliga, împuternicit la comanda IJP, reiese că în primele 9 luni din 2017, pe drumurile publice din județ s-au înregistrat 207 accidente rutiere grave, soldate cu 53 de persoane decedate și 194 rănite grav.

Raportul evidențiază că, față de 2016, numărul accidentelor grave a scăzut cu 14, iar cel al persoanelor decedate cu 25. În raport se precizează că deși parcul auto al județului Suceava și numărul de posesori de permise de conducere a crescut comparativ cu anul trecut, iar numărul polițiștilor rutieri și al celor atestați pe linie rutieră s-a redus cu 25, ca urmare a pensionărilor, rezultate obținute în 2017 sînt pozitive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava