Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava continuă să ia măsuri pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului în vederea prevenirii unor tragedii precum cea de la Caracal în care două adolescente au fost ucise de un dezaxat. Cel puțin așa a declarat primarul Ion Lungu, miercuri, în conferința de presă săptămânală. Potrivit primarului, municipalitatea are în lucru extinderea rețelei de iluminat public, montarea unor noi camere video dar și creșterea numărului de patrule ale Poliției Locale.

”Mă gândesc la ceea ce se întâmplă astăzi cu tragedia de la Caracal. De aceea municipiul Suceava își propune în continuare să facă eforturi pentru a găsi soluții să extindă rețeaua de iluminat public, să pună camere video, să asigure un grad în plus de siguranță a cetățeanului, să facem cât mai multe patrule pe care să le trimitem pe teren. Vreau să spun că suntem unul din puținele orașe în care există patrule de la Poliția Locală. În alte orașe având în vedere că nu se plătesc orele suplimentare la Poliția Locală aceasta lucrează în două schimburi până la la ora 22. După ora 22 atribuțiile le preia Poliția Națională. Noi nu facem așa. Suntem într-o colaborare foarte bună cu Poliția Națională cu Jandarmeria. Vrem să mărim numărul acestor patrule. Așa cum am spus să asigurăm iluminat corespunzător, camere video. Vrem să facem tot ce e posibil ca în Suceava să nu avem partea de evenimente ca cel de la Caracal”, a declarat Lungu.

Primarul a menționat că în aceste zile va începe extinderea rețelei de iluminat public pe străzile Victoriei, Decebal, Izvoarele Cetății și Măgurei arătând că municipalitatea a încheiat deja contractul de prestări servicii cu firma Astralux.

Măsuri luate de Primăria Suceava pentru a preveni tragedii precum cea de la Caracal, 7.7 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (14 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava