Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția de Frontieră Suceava a anunțat că pentru ziua de 1 Mai vor fi dispuse toate măsurile necesare pentru reducerea timpilor de așteptare în vama Siret. „Având în vedere că duminică se va sărbători ziua de 1 Mai, din experiența anilor anteriori, în acest sfârșit de săptămână estimăm o creștere a valorilor de trafic prin punctele de trecere a frontierei”, a transmis Poliția de Frontieră.

Pentru fluidizarea traficului, dar și pentru crearea unui climat de siguranță, Poliția de Frontieră va suplimenta numărul de lucrători, atât la supravegherea frontierei, cât și la controlul documentelor.

Astfel, în perioada 29 aprilie – 1 mai a.c. peste 200 de polițiști de frontieră vor desfășura, zilnic, activitățile de supraveghere și control a frontierei de stat.

Totodată, dacă situația o va impune, se vor suplimenta arterele de control pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei.

„Menționăm de asemenea faptul că se va menține în permanență legătura cu autoritățile de frontieră din Ucraina, astfel încât controlul să se desfășoare în condiții de normalitate. Recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere a frontierei aflate la granița cu Ucraina pentru evitarea aglomerărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava