• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Întruniți astăzi, membrii Colegiului Prefectural Suceava au aprobat o hotărîre privind măsurile pe linia siguranței alimentare și a ordinii publice și siguranței populației în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, în perioada 1 aprilie-1 mai, Direcția Sanitar Veterinară, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, precum și secțiile de Drumuri Naționale Suceava și Cîmpulung vor informa Instituția Prefectului cu privire la deficiențele constatate și la măsurile luate pentru remedierea acestora. Decizia s-a luat avînd în vedere că Sărbătorile Pascale, prin specificul lor, necesită o atenție sporită din partea autorităților cu atribuții în asigurarea liniștii publice și a siguranței produselor alimentare comercializate. De asemenea, s-a ținut cont de specificul turistic al județului și de faptul că vor fi organizate manifestări religioase în toate lăcașurile de cult, iar structurile MAI vor fi angrenate în misiuni pentru menținerea climatului de siguranță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava