MOPAN Suceava

Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind aplicarea de instrucţiuni speciale pentru unele categorii de bunuri introduse de către călători pe teritoriul României, în bagajele personale, a fost suspendat temporar şi va reintra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2013.

În vederea operaţionalizării măsurilor prevăzute de Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind aplicarea de instrucţiuni speciale pentru unele categorii de bunuri introduse de către călători pe teritoriul României, în bagajele personale, A.N.A.F. a dispus suspendarea temporară a Ordinului pentru asigurarea unui nivel crescut de siguranţă şi confort a cetăţenilor care introduc, în bagajele personale, anumite categorii de bunuri care nu fac obiectul unor scutiri sau restricţii.
În acest sens, Direcţia Generală a Vămilor va asigura adaptarea capacităţii administrative la specificul fiecărui birou vamal, pe tipologii de călători şi bunuri.
Precizăm că Ordinul va reintra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2013, fiind o măsură cu caracter admnistrativ destinată atât prevenirii şi combaterii evaziunii vamale şi fiscale pentru o serie de bunuri cu risc fiscal ridicat cât şi protejării sănătăţii consumatorilor, în cazul mărfurilor alimentare.
Menţionăm că Ordinul nu afectează libera circulaţie a persoanelor care intră pe teritoriul României.

Instituţiile mass-media sunt rugate să sprijine implementarea acestor măsuri speciale de control în vederea protejării intereselor economice ale pieţei interne şi comunitare.

Măsurile speciale de efectuare a controlului vamal asupra bagajelor personale la frontiera externă a Uniunii Europene se vor aplica începând cu data de 1 decembrie 2013, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava