Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) participă în perioada 24 – 26 noiembrie a.c. la cel mai mare târg de turism din Polonia – Tour and Travel (TT) Varșovia. Participarea României reprezintă o nouă oportunitate de promovare a ultimelor tendințe din piața turistică autohtonă, manifestarea expozițională fiind de tip Bussines-to-Consumer.

„Creșterea segmentului de turiști străini este o prioritate pentru minister, autoritățile locale și antreprenorii români. Reluarea participării la târgurile de profil din afara țării este tratată cu multă seriozitate de toți partenerii implicați, iar acest lucru se poate observa și prin prisma activităților existente la standul țării noastre. Mult succes expozanților și așteptăm cifre din ce în ce mai bune!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, care a arătat că standul României este amplasat chiar la intrarea principală a spațiului expozițional. Cadariu a spus că în cadrul standului de la TT Varșovia, participă reprezentanți ai mai multor asociații de profil și ai autorităților publice locale, respectiv Asociația Națională a Agențiilor de Turism, Asociația de Ecoturism din România; Asociația Incoming România; Primăria Municipiului Botoşani; Consiliul Judeţean Suceava; Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu; GAL Microregiunea Hartibaciu din judetul Sibiu; GAL Podişul Mediaşului (Asociaţia Grupul de acţiune locala); GAL Dealurile Tarnavelor (Asociatia Grupul de actiune locala); GAL Asociatia Transilvana Brasov Nord; APDT Prahova (Asociaţia pentru promovarea şi dezvoltarea turismului); Asociaţia Karpaten pentru o dezvoltare durabilă; Asociaţia pentru promovarea Timişoarei; PALMED (Patronatul furnizorilor de servicii medicale private); Primăria Municipiului Bucureşti; Castelul Huniazilor – Hunedoara; CJ Maramures și Primăria Suceava.

„Cu acest prilej, vor fi promovate tradițiile și cultura autohtonă, prin reprezentații susținute de artiști din județele Maramureș și Suceava, dar și prin demonstrații ale meșterilor populari români, care vor face cunoscute publicului larg arta olăritului și a sculpturii. În plus, vizitatorii vor avea ocazia să deguste produse tradiționale românești din diferite regiuni ale țării”, a mai spus Constantin Daniel Caadariu. El a precizat că pe întreaga durată a manifestării expoziționale, MAT va pune la dispoziția participanților materiale de prezentare a destinației turistice România, broșuri și hărți, dar și obiecte promoționale. „Feel Alive este conceputul ales de MAT și reprezentanții Consiliului de Brand Turistic Național (CBTN) pentru târgurile de turism din toamna acestui an”, a arătat ministrul antreprenoriatului și turismului. El a afirmat că Polonia joacă un rol important pentru România, fiind una dintre primele zece ţări emiţătoare de turişti. Astfel, de la începutul anului și până în luna septembrie, peste 50.000 de cetățeni polonezi au ales să își petreacă vacanța în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava