Concert pascal
MOPAN Suceava

Jandarmii suceveni au confiscat mai mulţi metri cubi de material lemnos pentru care nu existau documente legale de transport. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 22.00, pe strada Dornelor din municipiul Vatra Dornei, a fost depistat un localnic, în vârstă de 40 de ani, care transporta cu un autocamion cu remorcă o cantitate de lemn rotund răşinoase.
Jandarmii au constatat că bărbatul deţinea aviz de însoţire pentru un număr de 32 buşteni cu lungimea de 3 metri fiecare, însumând cantitatea de 10,63 de metri cubi de masă lemnoasă. Cu toate acestea, în urma măsurătorilor efectuate de lucrătorii Ocolului Silvic Vatra Dornei, a rezultat faptul că bărbatul transporta 17 buşteni, respectiv o cantitate de 11,42 de metri cubi, care nu corespundea cu cea înscrisă în documentele de transport.
A doua zi, sâmbătă, 6 februarie a.c., în jurul orei 6:30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe raza oraşului Broşteni, un autocamion care transporta material lemnos, fără documente de provenienţă.
În urma verificărilor efectuate şi beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Crucea, jandarmii au constatat faptul că cel care transporta lemnele este un localnic, în vârstă de 26 de ani. Acesta transporta cantitatea de 8 metri cubi de lemn răşinoase.
Lemnele au fost ridicate în vederea confiscării şi predat în custodie ocoalelor silvice din Vatra Dornei, urmând ca, după definitivarea verificărilor, să fie luate şi măsurile legale de sancţionare a conducătorilor auto conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava