Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri dimineață un echipaj mixt poliţie-jandarmi a oprit pentru control pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat din comuna Pojorâta,  care transporta lemn rotund de esență răşinoase, aparţinând unei societăți comerciale din aceeași localitate și pentru care, a prezentat avizele de însoţire primare.

În urma interogării aplicaţiilor informatice, polițiștii au constatat neconcordanţe între datele din aplicaţie şi cele înscrise pe avizul de însoțire emis pentru remorcă, în sensul că, punctul de descărcare era diferit, existând suspiciuni și cu privire la volumul materialului lemnos transportat.

Astfel, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, pe remorcă erau încărcate 162 de piese din lemn rotund pentru construcţii din specia molid cu un volum total de 26,85 m.c., deşi în aviz erau consemnate 154 de piese cu un volum total de 32,28 m.c.

În cauză, s-a dispus sancţionarea contravențională cu amendă în cuantum de 3.000 de lei a societății din comuna Pojorâta pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 şi confiscarea valorică a cantității de 5,43 m.c. lemn rotund pentru construcţii din special molid, în valoare totală de 933 lei.

Totodată, administratorul societății din comuna Pojorâta, un localnic de 39 de ani, a fost sancționat contravențional pentru introducerea greşită a datelor în aplicaţia informatică din domeniul silvic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava