MOPAN Suceava

Vineri dimineață o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală a oprit pentru control pe DN 17, de pe raza comunei Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un bărbat de 47 de ani din județul Bistrița Năsăud, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 1,17 m.c. cherestea.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 800 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

O patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit tot vineri pentru control pe DJ 176 din comuna Vatra Moldoviței, autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat de 33 de ani din comuna Fundu Moldovei, care transporta material lemnos, respectiv lemn de foc din specia molid.

Întrucât existau neconcordanțe între cantitatea și specia de lemn transportată și cea din avizele de însoțire prezentate de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta în plus cantitatea de 2,45 m.c. lemn de foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 390 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava