MOPAN Suceava

Vineri, 17 iunie, în jurul orelor 16:10, lucrătorii Sectiei nr. 13 Poliție Rurală Bălcăuți, aflandu­ se în exercitarea  atributiilor de serviciu și desfașurând activități pe linie rutieră pentru fluidizarea traficului  pe DN2-E850 de pe raza localității Bălcăuți, au procedat la oprirea regulamentară, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a unei autoutilitare condusă  de un bărbat domiciliat în comuna Sucevița.

În urma controlului autoutilitarei, s-a constatat ca aceasta era încarcată cu material lemnos, iar conducatorul auto nu a putut prezenta aviz de însotire primar, relatând ca nu deține documente de proveniență și transport a materialului lemnos.

În aceste conditii, șoferul a fost condus la sediul Secției Nr.13 Poliție Rurală Bălcăuți, unde materialul lemnos a fost inventariat de către maistrul silvic din cadrul  Ocolului Silvic Adâncata, județul Suceava, constatându-se ca a fost transportat cantitatea de 1,60 mc lemn foc molid.

Avand în vedere cele constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform art. 19 alin. 2 lit. a) punctul 2  din Legea 171/2010 și s-a dispus confiscarea cantității de 1,60 mc material lemnos.

Materialul lemnos a fost lasat în custodie la sediul Secției Nr.13 Poliție Rurală Bălcăuți și urmează a fi valorificat de către reprezentanții Ocolului Silvic Adâncata .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava