Vineri la prânz  aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza satului Valea Poienei, oraș Dolhasca, un echipaj de poliție a oprit în trafic un ansamblu format din tractor și remorcă care transporta o cantitate de material lemnos.

În acest context, s-a constatat faptul că șoferul de 58 ani din  com. Verești poseda aviz de însoțire al materialului lemnos, dar nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie și atât tractorul cât și remorca nu era înregistrată, respectiv înmatriculată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât nu a fost necesară transportarea acestuia la Spitalul Mun. Fălticeni în vederea prelevării de probe biologie pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul subunității s-au sesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” , urmând a fi formulate propuneri procedurale prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava