MOPAN Suceava

În baza informațiilor furnizate de SUMAL 2.0, în data de 23.03.2023, Garda Forestieră Suceava, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Secția de Poliție Rurală nr. 11 Pojorâta, au efectuat verificări la un depozit temporar aparținând unui operator economic din comuna Fundu Moldovei.

Deși în aplicația SUMAL 2.0, la data verificărilor era înregistrat un stoc scriptic de aproape 340 mc buștean de rășinoase și foioase, în teren, în locația aferentă depozitului temporar autorizat pentru operatorul economic în vederea exploatării unei partizi, delegații de la Garda Forestieră Suceava au constatat existența unui volum de doar 73 mc în majoritate buștean de esență foioase.

Întrucât nu au fost prezentate justificări legale cu privire la lipsa materialelor lemnoase din depozit, echipa de control a aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională în valoare de 15000 lei, iar cantitatea de 266 mc buștean rășinoase și foioase cu o valoare de 54305 lei a fost confiscată valoric.

Garda Forestieră Suceava va continua verificările privind trasabilitatea materialelor lemnoase identificate ca expediate fără documentele proveniență legală, urmând a se lua măsurile ce se impun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava