MOPAN Suceava

Începutul lunii februarie a adus o nouă ediție în deplasare pentru Matinalii Digi FM. Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru și-au dat întâlnire în prima zi din luna iubirii în studioul special amenajat pentru ei într-o… benzinărie!

Cei trei matinali au fost salutați prin geam de ascultătorii care și-au dorit să îi vadă, chiar și printr-un paravan de sticlă. Cei doi Bogdani au descoperit astăzi și secretul lui Beatrice, ascuns cu mare măiestrie, timp de trei zile de aceasta: un concurs nou, marca Digi FM, „IUBEȘTE-O DIN PLIN”*. Prin înscrieri în aproape fiecare program al postului de radio, ascultătorii pot câștiga la Matinalii Digi FM, de luni până vineri, câte un card de carburant, iar la finalul concursului, Marele Premiu: un plin de carburant pentru un an întreg!

Mai mult decât atât, Beatrice a profitat de ocazie și a învățat de la colegii matinali Miu și Ciuclaru, cum să alimenteze mașina, „mișcare” pe care nu a stăpânit-o foarte bine până acum.

La final de emisiune, cei trei aproape că nu au vrut să mai mute studioul în platoul Digi FM. Bucuria întâlnirii, chiar și cu distanțare, cu ascultătorii le-a oferit o emisiune minunată, pe care abia așteaptă să o repete.

Mai multe detalii despre concurs și imagini de la emisiunea de astăzi sunt disponibile pe site-ul www.digifm.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava