Concert pascal
MOPAN Suceava

Matt Cardle crede că Melanie C i-a salvat viața anul trecut, după ce dezvoltase anterior o dependență de alcool și droguri, scrie contactmusic.com. Cântărețul, în vârstă de 32 de ani – care a obținut faima în urma concursului de talente ´The X Factor´, în anul 2005 – îi este recunoscător fostei componente a trupei Spice Girls pentru ajutorul acordat, după ce s-a adâncit în vicii și a devenit dependent de droguri și alcool în anul 2013.

El a declarat pentru ziarul The Sun: ˝Mulți oameni m-au scos din stările mele cele mai joase… fiind vorba aici de familia mea și de Mel. Știu unde am greșit și mai știu că nu am să mai ajung în acel loc vreodată.˝

Interpretul piesei ´When We Collide´ a dezvăluit anterior că se afla la doar câteva săptămâni de moarte și a realizat că trebuie să caute ajutor pentru problemele sale doar atunci când s-a prăbușit pe stradă și când a început să se dezbrace în tren, potrivit sursei citate.

El a declarat anul trecut: ˝Eram atât de pierdut – eram ca un zombie. Doctorul mi-a spus că, dacă eram lăsat să continui în același fel pentru încă 3-4 săptămâni, aș fi încetat să exist.˝

După 4 săptămâni petrecute în clinica de reabilitare ´The Priory´ anul trecut, Matt a reușit să-și invingă dependența și este pregătit să se concentreze pe cariera sa muzicală și pe viața personală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava