MOPAN Suceava

Matt Damon a câștigat 3 milioane de dolari în doar 20 de secunde, informează showbizspy.com. Actorul a fost recompensat cu această sumă impresionantă pentru că a apărut, împreună cu George Clooney, într-o reclamă pentru Nespresso (cafea).

Damon a primit 150,000 de dolari pe secundă pentru a apărea în respectiva reclamă, care este produsă pentru piața din Marea Britanie de către Grant Heslov, un regizor și co-scenarist al peliculei ‘Monuments Men’.

”Matt se numără printre puținele staruri de la Hollywood care au refuzat majoritatea ofertelor de apariție într-o reclamă. Dar aceasta a venit cu o posibilitate de câștig uriașă și mai mult, i-a dat posibilitatea de a lucra cu persoane în care are încredere, cu regizorul filmului său, ‘Monuments Men’, Grant Heslov și cu George Clooney.”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Aceeași sursă a adăugat că George Clooney colaborează de foarte mult timp cu Nespresso – este imaginea brand-ului Nestle în afara Statelor Unite încă din 2006.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava