Concert pascal
MOPAN Suceava

Matt Damon „aproape a început a plânge” de fericire, toamna trecută, când a aflat că bunul său prieten George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni, notează contactmusic.com.

Actorul a povestit pentru ‘Entertainment Tonight’ Canada că amicul său i-a dat vestea că Amal este însărcinată, anul trecut, când avea doar opt săptămâni de sarcină. „Lucram împreună cu el toamna trecută şi, la un moment dat, m-a tras deoparte şi mi-a spus. Aproape am început a plânge. Am fost atât de fericit pentru el. L-am întrebat de cât timp, iar el mi-a spus că de opt săptămâni.”, a povestit Matt Damon, potrivit sursei citate.

Matt care are patru fete împreună cu soţia sa, Luciana Barroso, l-a certat puţin pe George că i-a spus de sarcină înainte ca Amal să intre în al doilea trimestru. „’Ţi-ai ieşit din minţi?! Să nu mai spui la nimeni! Nu ştii regula celor 12 săptămâni?’ Bineânţeles că nu o ştia. ‘Ţine-ţi gura, omule.’ Apoi, patru săptămâni nu am mai vorbit, dar în final s-au liniştit lucrurile între noi.”, a mai povestit actorul.

Starul în vârstă de 46 de ani crede că George este foarte norocos că a întâlnit-o pe Amal şi este sigur că cei doi vor fi nişte părinţi minunaţi. „Aşa că, da, sunt foarte fericit pentru el. Ea este minunată. George a tras lozul cel mare. Din orice punct de vedere. Este o femeie remarcabilă. Se vor descurca de minune. Vor fi nişte părinţi grozavi. Acei copii sunt norocoşi.”, a mai spus Matt Damon, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava