Matt Damon „aproape a început a plânge” de fericire, toamna trecută, când a aflat că bunul său prieten George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni, notează contactmusic.com.

Actorul a povestit pentru ‘Entertainment Tonight’ Canada că amicul său i-a dat vestea că Amal este însărcinată, anul trecut, când avea doar opt săptămâni de sarcină. „Lucram împreună cu el toamna trecută şi, la un moment dat, m-a tras deoparte şi mi-a spus. Aproape am început a plânge. Am fost atât de fericit pentru el. L-am întrebat de cât timp, iar el mi-a spus că de opt săptămâni.”, a povestit Matt Damon, potrivit sursei citate.

Matt care are patru fete împreună cu soţia sa, Luciana Barroso, l-a certat puţin pe George că i-a spus de sarcină înainte ca Amal să intre în al doilea trimestru. „’Ţi-ai ieşit din minţi?! Să nu mai spui la nimeni! Nu ştii regula celor 12 săptămâni?’ Bineânţeles că nu o ştia. ‘Ţine-ţi gura, omule.’ Apoi, patru săptămâni nu am mai vorbit, dar în final s-au liniştit lucrurile între noi.”, a mai povestit actorul.

Starul în vârstă de 46 de ani crede că George este foarte norocos că a întâlnit-o pe Amal şi este sigur că cei doi vor fi nişte părinţi minunaţi. „Aşa că, da, sunt foarte fericit pentru el. Ea este minunată. George a tras lozul cel mare. Din orice punct de vedere. Este o femeie remarcabilă. Se vor descurca de minune. Vor fi nişte părinţi grozavi. Acei copii sunt norocoşi.”, a mai spus Matt Damon, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava