MOPAN Suceava

Matt Damon crede că George Clooney va fi „minunat” dar şi „un dezastru” ca tată, iar soţia sa, Amal, va fi nevoită să preia controlul când se gemenii se vor naşte.

Actorul în vârstă de 46 de ani – care a lucrat alături de Clooney în franciza ‘Ocean’s Eleven’ – l-a sfătuit pe starul în vârstă de 55 de ani „să se pregătească” pentru venirea pe lume a gemeneilor săi. El a spus, potrivit contactmusic.com: „Trebuie să se pregătească. Ar trebui să se dezmeticească, pentru că sunt deja pe drum. Dar va fi un tată minunat. Va fi, de asemena, un dezastru, dar Amal va avea grijă de toate.”

Matt Damon „aproape a început a plânge” de fericire, toamna trecută, când a aflat că bunul său prieten George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni. Actorul a povestit pentru ‘Entertainment Tonight’ Canada, într-un interviu anterior, că amicul său i-a dat vestea că Amal este însărcinată, anul trecut, când avea doar opt săptămâni de sarcină. „Lucram împreună cu el toamna trecută şi, la un moment dat, m-a tras deoparte şi mi-a spus. Aproape am început a plânge. Am fost atât de fericit pentru el. L-am întrebat de cât timp, iar el mi-a spus că de opt săptămâni.”, a povestit Matt Damon, potrivit sursei citate.

Matt care are patru fete împreună cu soţia sa, Luciana Barroso, l-a certat puţin pe George că i-a spus de sarcină înainte ca Amal să intre în al doilea trimestru. „’Ţi-ai ieşit din minţi?! Să nu mai spui la nimeni! Nu ştii regula celor 12 săptămâni?’ Bineânţeles că nu o ştia. ‘Ţine-ţi gura, omule.’ Apoi, patru săptămâni nu am mai vorbit, dar în final s-au liniştit lucrurile între noi.”, a mai povestit actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava