MOPAN Suceava

Matt Damon acceptă doar proiectele cinematografice care îi permit să îşi ia familia alături de el, în cazul în care este nevoit să lucreze în alt oraş. Dacă nu se poate, este deschis ideii de a îşi vizita familia o dată la două săptămâni.

Actorul în vârstă de 45 de ani a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că a făcut un pact cu soţia sa, Luciana Barroso, şi cu fetele lor, Isabella, 10, Gia, şapte, Stella, cinci, şi Alexia, 17, că nu va accepta niciun rol, indiferent de cât de important sau bine plătit ar fi, dacă familia nu-l va putea însoţi, în cazul în care filmările s-ar desfăşura departe de casă.

Matt Damon a spus, potrivit contactmusic.com: „Când fac un film, le iau mereu cu mine, e ca o excursie prelungită. Fiecare decizie de accepta un nou proiect cinematografic, o iau împreună cu familia. Dacă ar trebui să stau prea mult departe de ele, nu accept. Uneori e ca o aventură. Anul trecut, am fost în China pentru şase luni, a fost grozav, ca o excursie de familie prelungită.”

Şi, dacă nu există posibilitatea de a-şi lua familia alături de el, starul acceptă un rol doar dacă are posibilitatea de a se întoarce acasă o dată la două săptămâni. „Încercăm să nu stăm departe unii de alţii mai mult de două săptămâni. Avem această regulă, cu toate că cea mai lungă perioadă în care nu ne-am văzut a fost de trei săptămâni.”, a explicat Matt Damon, potrivit sursei citate,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava