MOPAN Suceava

Matt Damon este sătul să aibă mereu grijă de ce mănâncă! Actorul – care a fost nevoit, ani de zile, să-şi numere caloriile, pentru a se menţine în formă pentru rolurile pe care le-a avut în diferite filme – le-a spus prietenilor să s-a săturat de diete şi să următorul lui rol va fi unul care-i va permite să mănânce gogoşi.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: “În ultimii ani, Matt a fost nevoit să aibă grijă la fiecare bucăţică de mâncare pe care o punea în gură. El le-a spus prietenilor săi că este sătul până peste cap de ţinut diete. Vrea să joace într-un film care să-i permită să mănânce orice şi să nu-şi mai numere fiecare calorie. Şi dacă nu va găsit un astfel de film, Matt a spus că va lua o pauză în actorie. Atât de serios este.”

Faimosul actor în vârstă de 42 de ani a ţinut o dietă foarte strictă cât timp a filmat pentru ‘Behind the Candelabra’ şi pentru ‘Elysium’, aceeaşi sursă spunând: “Pentru a slăbi, Matt a alergat foarte mult în fiecare zi, a renunţat la carbohidraţi şi a mâncat foarte mult ton, pui şi migdale. El este pregătit să renunţe la rolurile de ‘bărbat fatal’. Ar prefera să mănânce gogoşi şi să arate ca taţii obişnuiţi care-şi iau copii acasă de orele de karate.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava