Concert pascal
MOPAN Suceava

Matthew Mcconaughey a dat audiții pentru rolul principal din ‘Titanic’ și era foarte încrezător că îl va și primi, notează contactmusic.com. După cum bine știe toată lumea, rolul a fost primit de Leonardo DiCaprio.

Starul în vârstă de 48 de ani a mărturisit că își dorea cu disperare rolul lui Jack Dawson și că a fost devastat când a aflat că cel care l-a primit a fost Leonardo DiCaprio. „Am fost și am dat audiții pentru rol. Mi-am dorit foarte mult tolul. Am fost la audiții odată cu Kate Winslet. A fost bine la audiții. Am plecat de acolo destul de încrezător că îl voi primi. Nu s-a întâmplat asta. Nu mi s-a oferit.”, a spus Matthew McConaughey înr-un interviu recent, potrivit sursei citate.

Matthew a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că nu regretă că în cariera sa actoricească a jucat roluri principale predominant în comedii romantice. „A fost distractiv, am fost plătit foatrte bine și am învățat un lucru – că aceste filme nu sunt de tipul celor pe care să cauți să le înțelegi în profunzime. Au fost ‘personaje de sămbătă’. Îmi amintesc faptul că îmi spuneam mereu: ‘Îmi voi oferi încă o zi de sâmbătă’. A fost plăcut. Salariul a fost foarte bun. Le căutam. Îmi făcea plăcere să merg la muncă. De asemenea, locuiam pe plajă și mă plimbam fără tricou, exact cum făceam înainte de a fi faimos. Duceam o viață de film. Comedie romantică.”, a mai spus actorul, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava