MOPAN Suceava

Matthew Perry a declarat într-un interviu recent că este foarte comștient de faptul că „nu va mai fi implicat niciodată într-un proiect atât de mare precum a fost ‘Friends’”.

În ciuda faptului că ultimul episod din îndrăgitul serial de televiziune a fost difuzat în urmă cu o decadă, actorul – care l-a intepretat pe Chandler Bing în show – a spus că încă este uimit de succesul uriaș pe care acest sitcom l-a avut.

Starul în vârstă de 45 de ani a declarat jurnaliștilor, cu privire la serialul care l-a făcut celebru, în timp ce se afla la TCA Winter Press Tour 2015 pentru a-și promova noul sitcom produs de CBS, ‘The Odd Couple’, potrivit contactmusic.com: „Nu am crezut că o să trec de anul 2000, așa că nu aveam nicio idee (de cât de celebru ar putea ‘Friends’ deveni).”, a spus Matthew Perry pentru E! News. „Nu m-am gândit niciodată la viitor și nu mi-am închipuit niciodată că voi fi implicat în ceva atât de mare precum ‘Friends’ și cred că niciodată nu voi mai fi implicat într-un proiect atât de mare precum a fost ‘Friends’, pentru că serialele de televiziune sunt foarte diferite în zilele noastre.”, a adăugat actorul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava