MOPAN Suceava

Îndrăgitul actor Matthew Perry a mărturisit că pe durata filmărilor pentru celebrul serial era, de cele mai multe ori, ‘îngrozitor, îngrozitor de mahmur’, potrivit showbizspy.com. Perry a mai spus că nu a venit niciodată beat pe platourile de filmare, dar că efectele negative pe care le aveau asupra lui petrecerile la care participa cu o zi înainte erau îngrozitoare.

Actorul – care l-a interpretat pe Chandler Bing în show-ul marca NBC – a povestit, potrivit sursei citate: „Lucrurile s-au înrăutăţit atât de tare încând nu mai puteam ascunde, toată lumea a observat. Am avut o viaţă trăită la extreme. Privind lucrurile din afară, s-ar părea că le-am avut pe toate. De fapt, mă simţeam extrem de singur, pentru că eram alcoolic. Motivul interesant pentru care pot fi de ajutor acum este pentru că am dat-o în bară foarte des. Este plăcut pentru alţii să ştie că cineva care s-a chinuit cândva în viaţa sa, a putut să treacă peste şi e bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava