• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Matthew Perry, interpretul personajului Chandler Bing în celebrul serial de televiziune ‘Friends’, a recunoscut recent că i s-au șters din minte vreo trei ani din acest serial pentru că în acea perioadă se lupta cu dependența de alcool și de Vicodin, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 46 de ani a fost intervievat de Chris Evans într-o emisiune transmisă de postul de radio BBC Radio 2, vinerea trecută, și când a fost întrebat care este episodul favorit și cel care i-a plăcut cel mai puțin din îndrăgitul serial, în care l-a jucat timp de zece ani pe sarcasticul Chandler Bing, el a spus că își amintește foarte puține lucruri din unele sezoane. „Oh, Doamne! Cred că răspunsul este că nu-mi amintesc vreo trei ani din serial. Deci, niciun episod din acea perioadă… undeva între sezoanele trei și șase. Am fost cam absent în acele momente.”

Cu toate acestea, Perry susține, așa cum a ma făcut-o de nenumărate ori, că niciodată nu a consumat alcool sau droguri pe platourile de filmare. „Nu am fost niciodată drogat la muncă. Doar îngrozitor de mahmur. Uneori îmi era atât de rău că nu mai puteam ascunde și toată lumea își dădea seama.”, a spus actorul. După o vreme petrecută într-un centru de reabilitare, starul și-a revenit. Drept urmare, nu a mai consumat alcool și droguri din 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava