Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce Parlamentul României a adoptat proiectul de lege potrivit căruia familia trebuie redefinită în Constituție, mai multe voci au criticat vehement această inițiativă, explicând că referendumul ce va fi organizat în acest sens este mult prea costisitor, în timp ce România se confruntă cu probleme care sunt cu adevărat grave, notează click.ro.

Proiectul de lege a devenit în scurt timp unul extrem de controversat, mai multe vedete autohtone comentând vehement subiectul și anunțând că vor boicota referendumul, ce va avea loc în data de 7 octombrie, prin neprezentare. Legea vizează schimbarea unei construcții de cuvinte din Constituția României, dat fiind faptul că în definiția actuală a familiei apare sintagma „uniunea dintre soți”.

Maurice Munteanu a dorit să atragă atenția asupra problemelor reale cu care se confruntă țara noastră.

„De ieri până astăzi a trebuit să blochez virtual un număr considerabil de cetăţeni (printre ei se numără 14 profesori de gimnaziu în ţară, iar dintre aceştia trei sunt profesori de istorie!), cetăţeni scârbiţi de traumele cu care ar putea rămâne copiii dacă ar vedea pe stradă doi bărbaţi sărutându-se. Doi bărbaţi, atenţie! Pentru că, nu-i aşa, filmele porno cu lesbiene, filme care fac deliciul multor taţi din familii tradiţionale, sunt OK. Şi, în consecinţă, nici copiii nu ar avea traume dacă ar vedea două femei sărutându-se pe stradă, pentru că ar avea grijă taţii să le explice cum stă treaba. Dar altceva voiam să sesisez – să luăm, de exemplu, cazul oraşului Fălticeni, de unde mi-a scris o profesoară de Limba Română – când au fost văzuţi ultima dată, în Fălticeni, doi bărbaţi sărutându-se pe stradă?”, a susținut Maurice Munteanu pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/maurice-munteanu-critic-la-adresa-referendumuluicand-ati-vazut-voi-2-barbati

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava