MOPAN Suceava

Maurice Munteanu a vorbit din nou despre scandalul cu Mihaela Rădulescu. La 7 ani de la afirmațiile homofobe ale fostei prezentatoare TV, fashion editorul a dezvăluit ce simte în legătură cu Mihaela și conflictul din 2015, notează click.ro.

Într-un teaser de promovare al emisiunii „Fiță cu Adiță”, Maurice răspunde la întrebarea dacă s-ar mai împaca vreodată cu Mihaela Rădulescu. „Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu în emisiunea „Fiță cu Adită”, potrivit sursei citate.

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scria Mihaela, pe blogul său, conform click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/maurice-munteanu-declaratii-spumoase-la-7-ani-de-2200266.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava