Concert pascal
MOPAN Suceava

Astazi, 12 decembrie, ora 18.00, în Piața Victoriei, Mișcarea Dreptate pentru Animale (MDPA) organizează un nou protest împotriva uciderii în masă a câinilor fără stăpân din România. Acțiunea este menită să fie un ecou al protestului internațional organizat de MDPA cu ajutorul activiștilor din toată Europa la Bruxelles, în aceeași zi, începând cu ora 13.00.

Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra modului barbar, inuman și ineficient în care autoritățile gestionează problema câinilor fără stăpân. Pe lângă nerespectarea legislației cu privire la protecția animalelor, autoritățile au comis, începând cu luna iunie a acestui an, o serie de abuzuri fără precedent: încălcarea a două sentințe judecătorești care interzic orice acțiuni de capturare, transport, găzduire și ucidere a câinilor fără stăpân de către autoritățile locale în parteneriat cu entități private, lipsa totală de transparență în privința cheltuirii banului public și transformarea așa-ziselor adăposturi de stat, care înghit sume exorbitante de la buget, în adevărate lagăre de exterminare canină.

Așadar, le cerem autorităților să ia toate măsurile necesare pentru stoparea capturării și uciderii ilegale a câinilor fără stăpân, dar și sancționarea persoanelor care se fac vinovate de încălcarea sentințelor judecătorești, deturnarea de bani publici, aplicarea de rele tratamente animalelor și uciderea câinilor cu substanțe interzise.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava