MOPAN Suceava

Începând din acest an, eşalonul secund al rugbiului românesc a revenit la sistemul competiţional primăvară-toamnă. În aceste condiţii, programul de pregătire pentru formaţiile din Divizia Naţională se va schimba, fiecare echipă urmând să adopte propriul regim de pregătire.
La fiecare început de an, nu doar rugbiştii, ci şi alte sporturi de echipă trebuie să aibă ceva deoparte pentru a suplini fondurile care vin din partea autorităţilor locale, şi care sunt esenţiale, până vor veni banii „reali” pentru sport. Cum de obicei acest lucru se întâmplă în perioada lunii martie, în cel mai bun caz, sportul trebuie să se „orienteze” şi să poată participa în competiţiile oficiale, care au debutat la volei şi la handbal, şi care vor urma pe scară largă, din fonduri proprii.
Rugbiul sucevean nu face excepţie de la aceste „reguli” şi conducerea echipei CSM Suceava nu poate crea un program de pregătire coerent. Totuşi, spre deosebire de ultimii ani are şansa de a realiza un meci de pregătire adevărat în compania unei grupări de calibru, Poli Iaşi, în data de 12 februarie.
„Nu ştim exact pe ce ne putem baza în acest an în care sistemul competiţional s-a schimbat, dar încercăm să ne descurcăm aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Suntem convinşi că ne putem baza pe susţinerea autorităţilor locale, care ne-au susţinut constant şi cărora le mulţumim, şi ne bucurăm că avem ocazia să disputăm un meci amical în compania unei rivale de tradiţie Poli Iaşi” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava