Concert pascal
MOPAN Suceava

După încheierea sezonului regulat, va începe partea a doua a campionatului în Liga a II-a. După ce s-au anulat rezultatele ultimei clasate, Oţelul Galaţi, care a retrogradat direct, s-a trecut la înjumătăţirea punctelor celor 12 combatante, după modelul aplicat şi la Liga I, de aici rezultând ierarhia finală în play-off, unde vor activa primele şase clasate, şi în play-out, acolo unde se vor da lupte grele pentru evitarea retrogradării. După o primă parte a campionatului mai plină de nerealizări decât de reuşite, cele două reprezentante ale judeţului Suceava în eşalonul secund, Rapid şi Bucovina Pojorâta, vor activa în play-out, alături de ACS Berceni, Gloria Buzău, CS Baloteşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, cu dorinţa declarată de a-şi menţine locul în Liga a II-a şi în sezonul viitor. Nu va fi însă uşor, pentru că la finalul actualei ediţii de campionat vor ajunge în Liga a III-a echipele de pe locurile 4, 5 şi 6 din play-out, precum şi una dintre cele două grupări poziţionate pe locul 3, în urma unui meci de baraj. Astfel, se va ajunge ca în sezonul 2016-2017 Liga a II-a să funcţioneze într-o singură serie de 22 de echipe, urmând ca începând din ediţia de campionat 2017-2018 eşalonul secund să fie format dintr-o serie de 20 de echipe.

În chiar prima etapă din turneul play-out, Rapid CFR Suceava va avea parte de un meci capital, adversară fiindu-I contracandidata directă la menţinerea în eşalonul second, CS Baloteşti. Fără victorie din etapa a IX-a din sezonul regulat, când a trecut pe teren propriu de Ceahlăul Piatra Neamţ, gruparea suceveană are nevoie de victorie pentru a avea moralul necesar pentru a încerca să rămână în eşalonul second al fotbalului românesc.

“Ne aşteaptă un joc extrem de dificil în compania celor de la CS Baloteşti. Este timpul pentru o victorie şi jucătorii noştri trebuie să arate atitudine şi să lupte pentru fiecare minge.

Publicul sucevean, care este un bun cunoscător al fotbalului, sunt convins că ne va fi alături, dar este necesară o dovadă abnegaţie din partea jucătorilor” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie.

Clasament pentru play-out
1. ACS Berceni 0 0 0 0 0-0 14
2. Gloria Buzău 0 0 0 0 0-0 13 (+0,5)
3. Rapid CFR Suceava 0 0 0 0 0-0 11
4. CS Baloteşti 0 0 0 0 0-0 11
5. Bucovina Pojorâta 0 0 0 0 0-0 7
6. Ceahlăul Piatra Neamţ 0 0 0 0 0-0 5

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava