Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava ar fi trebuit să dispute la finele săptămânii trecute un meci din cadrul primei etape a Diviziei Naționale de rugby. Din păcate, formația Mănăștur Cluj s-a retras din campionat pe ultima sută de metri și sucevenii au fost nevoiți să găsească o altă soluție. Antrenorul Marius Colțuneac, ajutat de Vasile Conache și supervizați de unul dintre principalii susținători ai echipei, Alin Crețu, au mobilizat toți componenții actualei echipe, dar și o parte din foștii jucători, încă foarte tânări.
Pe o vreme călduroasă, dar pe un teren ”Unirea” destul de tare, față în față s-au întâlnit echipa albastră și cea roșie, fiecare dintre ele având o combinație reușită de tinerețe cu experiență. Adevărații suporteri suceveni prezenți și acum în tribune au avut ocazia să vadă un meci pe cinste, cu eseuri multe și faze spectaculoase și cu o încleștare deosebită dovedind faptul că toți cei prezenți pe teren iubesc jocul cu balonul oval. Partida dintre albaștri și roșii, condusă corect și autoritar de arbitrul Valeriu Lazăr, s-a încheiat într-o atmosferă deosebită, așa cum este de obicei în sânul formației CSM Suceava. De menționat faptul că în tribune au fost prezenți conducătorii Clubului Sportiv Municipal, Vasilică Băițan și Valerică Gherasim.

Echipa albastră: Ispir, Tăutianu, O.Scolobiuc, Preutescu, Fânaru, Țârdea, Stanciuc, Pînzaru, Bolat, Brătianu, D.Scolobiuc, Dusacovschi, Boian, Ivanov, Ștefancu. Au mai jucat: Tofan și Nistor.
Echipa Roșie: Cîtea, Andrian, Clim, Vasilache, Bisoc, Zimbru, Drușcă, Nichiforiuc, Bursuc, Rusu, Hreceniuc, Borș, Florea, Giurcă, Trifan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava