Concert pascal
MOPAN Suceava

Federaţia Română de Fotbal a stabilit datele şi orele de disputare a jocurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana. La solicitarea televiziunilor, meciul dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti nu se va disputa pe stadionul “Areni”, ci pe stadionul Municipal din Botoşani, în nocturnă, joi, 30 octombrie, cu începere de la ora 18.30, în direct la postul Digi Sport.
“Îmi pare rău că meciul nu se va juca pe “Areni”. Am fi vrut să avem un stadion plin pentru ca iubitorii fotbalului sucevean să aibă un motiv de mândrie.
Pentru noi ar fi fost grozav să pentru că nu am mai jucat un astfel de meci de multă vreme, însă combinaţia cu televiziunile a făcut în aşa fel încât suntem nevoiţi să jucăm la Botoşani. Era cu totul altceva să jucăm acasă, de la ora 14.30 de exemplu, dar aşa în nocturnă este ceva nou pentru jucătorii noştri, iar disputa la Botoşani nu ne avantajează deloc” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Dintre toate cele 16 echipe calificate în optimile de finala ale Cupei României, Rapid CFR Suceava este singura care nu dispune de un stadion cu instalaţie de nocturnă. Potrivit afirmaţiilor preşedintelui de la Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan, suporterii suceveni care vor să meargă la Botoşani pentru meciul din optimile Cupei României dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti vor avea la dispoziţie mijloace de transport gratuite pentru a ajunge în oraşul vecin.
Pretul unui bilet de intrare la meciul dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti va fi cuprins între 10 lei, la peluze şi 20 de lei, la tribuna I şi a II-a. În săptămâna jocului, suporterii suceveni îşi vor putea achiziţiona tichete de la stadionul “Areni”, iar în ziua meciului, de la stadionul Municipal din Botşsani.
Rapid CFR este prima echipă suceveană calificată în optimile de finală ale Cupei României după o pauză de nouă ani. Precedenta calificare a fost reuşită în toamna anului 2005 de Cetatea Suceava, care a fost eliminată atunci în optimi, cu scorul de 2-3, de către Rapid Bucureşti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava