Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată în perioada de pregătire pentru abordarea returului din Divizia A, echipa de handbal a Universității Suceava va începe la finele acestei săptămâni seria meciurilor de pregătire. Handbaliștii pregătiți de antrenorul Răzvan Bernicu vor avea cel puțin cinci partide tari de pregătire, în compania a două echipe din Liga Națională, CSM Focșani 2007 și HC Vaslui. Primele două partide se vor disputa în acest week-end, CSU Suceava va evolua pe terenul celor de la CSM Focșani 2007, echipă ce evoluează în Liga Națională de Handbal. La finalul săptămânii viitoare, sucevenii și-au mai programat încă un meci cu focșănenii, de această dată pe teren propriu, dar s-ar putea să joace două partide, dacă oaspeții vor veni de vineri la Suceava. Cu o săptămână înaintea reluării campionatului, echipa Universității va mai avea două meciuri tari în compania altei echipe din Liga Națională, pe 29 și 30 ianuarie, cu HC Vaslui la Suceava.
„Vom avea cel puțin cinci meciuri tari în compania a două echipe din Liga Națională sau chiar șase, în funcție de cum vom stabili cu cei de la Focșani. În aceste întâlniri vom încerca să sudăm relațiile de joc și mai apoi să punem la punct combinațiile tactice. Deși avem doar două antrenamente cu mingea normală, cred că avem timp să punem la punct toate aspectele jocului, pentru a ne prezenta cât mai bine în retur, dar mai ales la barajul de promovare”, a explicat antrenorul Răzvan Bernicu.
La antrenamente a revenit și Cătălin Costea, dar din păcate, s-a accidentat pivotul Florin Baican, sportiv ce a suferit o întindere în zona inghinală și va lipsi cel puțin o săptămână de la antrenamente. CSU Suceava va relua campionatul în weekendul 7–8 februarie, în primele două etape din retur având două meciuri accesibile, cu LPS Piatra Neamț și CSAT Vicov Bucovina. Cele mai importante meciuri din retur, care vor lămuri în mare și situația în clasament pe podium vor fi în etapele trei și patru, când studenții vor juca pe terenul liderului Dobrogea Sud Constanța și mai apoi pe teren propriu, cu CSSM Bacău. La finalul returului, prima clasată va promova direct, iar echipele de pe locurile doi și trei din cele două serii vor merge la barajul de promovare alături de două echipe din Liga Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava