MOPAN Suceava

Terenul din complexul “Unirea” a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute meciurile din cadrul Cupei Bucovinei la rugby. La competiţia organizată de CSM Suceava şi Asociaţia Sportivă Prietenii Rugbiului din Bucovina au participat formaţiile Poli Iaşi, RC Bârlad , RCM Galaţi şi CSM Suceava.
În prima zi a Cupei Bucovina, Poli Iași s-a impus în fața unei echipe tinere a celor de la RCM Galați. În cea de-a doua partidă, sucevenii au pierdut în fața bârlădenilor, după o primă repriză foarte bună, la finalul căreia conduceau cu 12–0. În partea secundă a disputei diferenţa de pregătire fizică dintre cele două grupări şi-a spus cuvântul şi oaspeţii au câştigat în final.
În cea de-a doua zi a turneului, RC Bârlad a învins RCM Galaţi, echipă care s-a “întărit” cu șase jucători de la Stejarul Buzău. În al doilea meci al zilei și ultimul al turneului, CSM Suceava a pierdut confruntarea cu Poli Iași, într-un meci în care din lot au lipsit mai mulți jucători importanți, care fie au fost accidentați, fie au au avut probleme profesionale, în teren intrând și trei sportivi aflați în probe.
„Pentru fiecare echipă participantă au fost jocuri extraordinar de utile de verificare și antrenament. Vreau să le mulțumesc celor trei invitate că au acceptat invitația noastră și astfel am reușit două meciuri foarte bune, mai ales că nu ne-am putut respecta programul de pregătire din cauza lipsei banilor. Atât eu, cât și jucătorii ne-am dat seama la ce nivel suntem, mai ales în fața unor echipe mai bine pregătite fizic, ce veneau din cantonamente. Cu Bârladul am avut 60 de minute foarte bune, în care jucătorii au demonstrat că avem un potențial mare, dar cum era de așteptat am picat fizic. Avem un lot numeros, în care tinerii de perspectivă cu calități se combină cu jucătorii experimentați și sper ca până la începutul campionatului să reușim să ne pregătim mult mai bine”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.
Cu prilejul partidei dintre CSM Suceava şi Poli Iaşi, Dan Scolobiuc şi Reis Vârşe au avut parte de o retragere frumoasă din activitatea competiţională. Chiar dacă primul a mai avut parte de un astfel de eveniment, el a ţinut la 47 de ani să mai îmbrace o dată tricoul formaţiei CSM Suceava alături de fii săi, Daniel şi Octavian, care în present evoluează pentru gruparea suceveană. Reis Vârşe a avut posibiltatea să mai joace câteva minute contra echipei de la care a venit la Suceava și pe care tatăl său a antrenat-o mulți ani. Organizatorii turneului Cupa Bucovinei au ținut să mulțumească Fabricii de Bere “Bermas” Suceava, care a contribuit decisive la atmosfera destinsă a competiţiei.
CSM Suceava va începe sezonul pe 29 martie, când vor primi vizita celor de la CSU AV Arad. Până atunci, sucevenii și-au mai propus câteva meciuri de pregătire în compania juniorilor de la CSȘ Gura Humorului și LPS Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava