MOPAN Suceava

Campionatul Ligii a II-a a ajuns la finalul turului, însă datorită schimbării sistemului competiţional, Federaţia Română de Fotbal a stabilit să se joace în acest an şi primele cinci etape din retur, pentru ca, în primăvară, la finalul sezonului regulat, competiţia să continue în sistem play-off şi play-out. În aceste condiţii, primele şase clasate se vor lupta pentru cele două locuri care asigură promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, urmând ca ultimele şase să încerce evitarea ultimelor trei poziţii, poziţii care coincid cu retrogradarea în Liga a III-a.
În urma deciziei luate de conducerea fotbalului românesc la începutul campionatului, echipele nu vor intra în play-off şi play-out cu toată zestrea de puncte acumulată în sezonul regulat, urmând să fie contabilizate doar rezultatele între formaţiile care vor ajunge să lupte în grupa pentru promovare şi, respectiv, retrogradare.
Rapid Suceava a avut un tur de campionat şovăielnic în special în jocurile de pe teren propriu. Dacă în deplasare, cu două excepţii la Bacău şi Buzău, formaţia suceveană s-a dovedit a fi o nucă tare, pe stadionul “Areni” ea s-a prezentat “subţirel”. În perspectiva returului, jucătorii suceveni ar trebui să aibă mai multă încredere în forţele proprii, să găsească soluţiile cele mai bune în faza de atac şi să fie mai siguri în apărare. În condiţiile noului sistem de disputare al Ligii a II-a, partidele de pe teren propriu cu contracandidatele la ultimele şase locuri sunt vitale.
Rapid Suceava va primi în retur pe “Areni” grupările Unirea Slobozia, Dunărea Galaţi, Gloria Buzău, SC Bacău, FC Clinceni, Farul Constanţa. Orice punct este important, dar disputele directe sunt esenţiale.
Deocamdată în clasamentul ultimelor şase clasate, Rapid Suceava nu stă prea grozav, dar are şansa pe ultimii metri ai anului 2013 să-şi îmbunătăţească situaţia pentru că va juca acasă cu Unirea Slobozia, Dunărea Galaţi şi Gloria Buzău. Gruparea suceveană a dovedit nu o dată că are resurse şi “faţă” de eşalon second, însă trebuie să fie mai “orientată” în jocurile care contează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava