Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

La sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Atletism în Sală pentru seniori şi Cupa de Cristal. Cea mai titrată sportivă a judeţului Suceava în activitate, Cristina Casandra de la Clubul Sportiv Municipal a demonstrat că este în mare revenire de formă şi a cucerit medalia de argint în proba de 3.000 de metri. De menţionat faptul că atleta de la CSM Suceava a venit la doar două secunde în urma câştigătoarei, Ancuţa Bobocel, mai tânără cu 10 ani şi cu 24 de secunde înaintea ocupantei locului IV, Maria Ifteni, mai tânără cu 20 de ani!
„Cristina a confirmat faptul că s-a recuperat bine după cele două operaţii pe care le-a suferit şi este pe un trend ascendent. Ea a muncit foarte mult şi a demonstrat că are voinţă de a reveni în top, timpul pe care l-a realizat fiind mai bun cu aproape 10 secunde decât cel precedent.
Să sperăm că va menţine acelaşi ritm şi la următoarea competiţie va realiza un timp mai bun” a declarat Silviu Casandra, antrenorul şi soţul Cristinei Casandra.
Medalia de argint câştigată de Cristina Casandra în proba de 3.000 de metri a Campionatelor Mondiale de atletism în Sală a făcut ca sportiva de la CSM Suceava să fie selecţionată în echipa României pentru Balcaniada care va avea loc la finele acestei săptămâni la Istanbul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava